Retourneren & ruilen

Bedenktijd/retour

Product retourneren?

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@musthavesboetiek.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Vermeld bij je retourzending duidelijk onderstaande punten:

- Je naam
- Je ordernummer
- Welk product je retour stuurt
- Je banknummer.

Je kunt het product dat je retour wilt zenden naar onderstaand adres sturen:

Musthaves boetiek
Voerendaalstraat 4
5036 SB Tilburg

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@musthavesboetiek.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Vermeld duidelijk onderstaande punten:

- Je naam
- Je ordernummer
- Welk product je wilt ruilen en voor welke andere maat.

Je kunt het product dat je wilt ruilen retour sturen naar onderstaand adres:

musthaves boetiek
Voerendaalstraat 4
5036 SB Tilburg

 

Zodra wij de te retourneren artikelen binnen hebben, ontvang je per mail een bevestiging dat het geld wordt teruggestort of een andere maat of artikel naar je wordt opgestuurd.

 

U kunt ook gebruik maken van het modelformulier herroeping

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 


With Love,

Musthaves boetiek

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »