Betaalmethoden

Betaalmethoden


Veilig betalen bij Musthaves boetiek

Veilig en gemakkelijk betalen Vinden wij bij musthavesboetiek.com erg belangrijk. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept. musthavesboetiek.com accepteert online betaling via iDeal of paypal.

 

Betalen met Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

Paypal

Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

 

Creditcard

Je kunt betalen met Mastercard, Visa of Maestro. Je creditcardbetaling wordt verwerkt via het beveiligde SSL-platform. Dit herken je aan de gesloten sleutel bovenaan je scherm. Zodra de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij je bestelling. In de praktijk is dit vaak dezelfde dag nog.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Musthavesboetiek.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekend dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay app kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My Afterpay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Afterpay houdt je op de hoogte via puchnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een ander betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

  

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)


AfterPay voert voor Musthavesboetiek.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 

Fashion giftcard

Je kunt snel en gemakkelijk betalen met de Fashion giftcard. Je betaling wordt meteen verwerkt zodat je bestelling ook direct verstuurd wordt als deze op werkdagen voor 17.00 uur is besteld. Je betaalt door middel van het ingeven van het kaartnummer. + de verificatiecode (pincode). Mocht het bedrag van uw bestelling groter zijn dan de waarde van uw giftcard, dan kunt u voor het restant bedrag kiezen uit een van de overige betaalmogelijkheden. Voor het bekijken van het saldo op uw Fashion giftcard, gebruikt u de saldochecker op de site van www.fashion-giftcard.nl

 

Fashioncheck

Wanneer je een aankoop in de webshop af wilt rekenen gaat u naar de afrekenmodule en kiest daar als betaalmethode fashioncheque (let op dat u uw fashioncheque pasnummer niet invult in het veld van de korting- of vouchercode). wordt er gevraagd om een verificatiecode (pincode)? Hiervoor kun je dan vier keer nul (0000) intoetsen om verder te kunnen gaan met afrekenen.

 

Voor welke betaalmethoden kies jij?

 

musthavesboetiek.com heeft de online veilige en gemakkelijke betaalmethoden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »