Levertijd & verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Bij Musthaves boetiek doen wij zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen die op werkdagen vóór 17 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

1. Artikelen laten bezorgen binnen Nederland 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,25 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 4,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl. Voor de meeste bestellingen stellen we een Track &Trace code ter beschikking; deze is te vinden in de bevestiging die wij je per mail sturen zodra de bestelling verzonden is. Vanaf 22.00 uur kun je zelf zien wanneer de bestelling wordt afgeleverd. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

 

2. Artikel laten bezorgen in het buitenland

Verzending binnen Europa is ook mogelijk. Als u in Belgie, Duitsland, Frankrijk, Italie, UK, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Ierland, Noord Ierland of Luxemburg woont, berekenen wij 8,50 euro verzendkosten.

 

3. Artikelen laten bezorgen binnen Tilburg

Woon je in Tilburg? Wij bieden een extra service om de artikelen kosteloos bij je thuis af te laten leveren. Wij proberen de artikelen de eerstvolgende werkdag bij je thuis te bezorgen.

Klachten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »